Teamleider Productie

Machine overview Process overview Total solutions Machine overview Process overview Total solutions Spare and wear parts Field Service Technical Support

Heb jij achtergrond in een technische omgeving en ervaring bij andere productiebedrijven? Ben je een krachtige, pragmatische people manager die waar nodig ook bereid is zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan zoeken wij jou!

Bij Van Aarsen, marktleider in de productie van machines en installaties voor de diervoederindustrie, zoeken wij momenteel een gedreven en ervaren Teamleider Productie. Als jij op zoek bent naar een dynamische en innovatieve werkomgeving waar jouw leiderschap en expertise echt het verschil maken, lees dan snel verder.

Van Aarsen, opgericht in 1949, heeft een stevige reputatie opgebouwd als een vooraanstaand producent in de diervoederindustrie. Onze machines en installaties worden wereldwijd gebruikt en ons succes danken wij aan onze constante focus op innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid. Dit jaar vieren we ons 75-jarig jubileum, een perfect moment om samen verder te groeien en te innoveren. Zoals je ziet hebben we niet alleen een rijke geschiedenis, maar ook ambitieuze doelen en bieden we je een veelbelovende toekomst. Want als Teamleider Productie bij Van Aarsen kom je terecht in een bedrijf waar je kunt groeien en je talenten maximaal kunt benutten en verder ontwikkelen.
Wij bieden een omgeving waar innovatie en samenwerking centraal staan en waar jouw inbreng direct bijdraagt aan ons succes en dat van onze klanten. Medewerkers vormen het hart van ons bedrijf en we investeren voortdurend in hun ontwikkeling en welzijn. Als Teamleider Productie krijg je de kans om een team te leiden dat samenwerkt aan uitdagende projecten. Want jouw leiderschapskwaliteiten en technische kennis spelen een sleutelrol in het realiseren van onze ambitieuze doelen.

Kortom, bij Van Aarsen krijg je meer dan een baan. We bieden een carrière met groeiperspectieven in een internationaal opererend familiebedrijf.

Wat ga je doen als Teamleider Productie?

Je past jouw kennis van processen toe in een hoogwaardige productietechnische omgeving. Daarnaast ben je toekomstgericht, effectief en efficiënt in je werk. Je weet zorg te dragen voor goede communicatie, samenwerking en een fijne werksfeer. Samen met je team en andere afdelingen ga je voor optimale performance, nu en in de toekomst. Jij bent analytisch, proactief en weet ontwikkelingen goed te vertalen naar de werkvloer.

In deze belangrijke rol ben jij in de lead voor de dagelijkse aansturing van het productieteam en het realiseren van de productieplanning. Welke verantwoordelijkheid ga je dagelijks bij ons nemen? 

Heb jij de skills en ervaring voor deze uitdagende rol?

Wij zijn op zoek naar een Teamleider Productie die zich idealiter herkent in het volgende profiel:

Waarom kiezen voor Van Aarsen?

Bij Van Aarsen krijg je de kans om je talenten te ontplooien in een inspirerende omgeving. Wij hebben jou namelijk veel te bieden. Denk hierbij onder andere aan:

En dit ga je zeker ook waarderen:

Vandaag is de start van je nieuwe baan!

Hebben we je interesse gewekt en ben jij de Teamleider Productie die wij zoeken? Wacht niet langer en grijp deze kans om deel uit te maken van het succesvolle team bij Van Aarsen. Solliciteer vandaag nog en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan onze groei en innovatie.

Voldoe je niet 100% aan het door ons gezochte profiel? Ook dan nodigen we je uit om toch te solliciteren. Want persoonlijkheid en motivatie vinden we ook erg belangrijk.

Eenvoudig solliciteren doe je hier!

Solliciteer!
Cookie policy Privacy statement Code of Conduct Extranet Heelderweg 11 6097EW Panheel The Netherlands +31 475 579 444