(Senior) Marketing & Communication Officer

Machine overview Process overview Total solutions Machine overview Process overview Total solutions Spare and wear parts Field Service Technical Support

Van Aarsen is een wereldwijd opererend familiebedrijf dat bekend staat als specialist op het gebied van procestechnologie in de mengvoerindustrie. Met meer dan 70 jaar ervaring heeft Van Aarsen een uitstekende reputatie op het gebied van het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van machines en kwaliteitsproducten om mengvoeders te produceren. Dit niet alleen door levering van hoogwaardige machines, maar ook door de realisatie van complete mengvoederfabrieken en hoogwaardige projecten. Vanuit de goed geoutilleerde vestiging in Panheel vinden met 160 enthousiaste en hoog opgeleide medewerkers alle activiteiten plaats die hiervoor noodzakelijk zijn.

Wij bevinden ons momenteel in een fase van verdere optimalisering, efficiencyverbetering en professionalisering. Dit betekent op alle gebieden, maar met name voor Sales & Marketing, optimale aandacht voor een doelgerichte benadering van klanten & prospects en de ontwikkeling van product- naar meer consulative selling. 

Om onze ambities en de verdere groei vorm te geven is de vraag naar focus op de technische en commerciële ontwikkeling in de operatie, inclusief KPI’s en het verder doorvoeren van vernieuwingen, automatisering en innovaties.

Wij zijn op zoek naar een “creatieve commerciële teamspeler met affiniteit in techniek”.

De uitdaging
Als (Senior) Marketing & Communication Officer vorm je samen met twee collega's het marketing & communicatie (MarCom) team en ben je onderdeel van afdeling sales. In deze rol ben je samen met je collega's primair verantwoordelijk voor alle commerciële marketing & communicatie activiteiten binnen Van Aarsen. Jij bent de architect van de boodschap, zowel binnen als buiten de organisatie. Je verricht marktonderzoek en weet wat er speelt binnen de wereld van Marketing & Communicatie. Het is jouw kracht om middels een creatieve en aansprekende wijze de organisatie te vertegenwoordigen via de online kanalen. Tevens is het jouw verantwoordelijkheid om evenementen zoals beurzen en (online) seminars voor te bereiden of te begeleiden en vanuit marketing en communicatie oogpunt toe te zien op een correct verloop. Daarnaast biedt je ondersteuning aan de salescollega's voorafgaand of tijdens klantbezoeken en zorg je dat alle salesdocumentatie up to date is conform de marketing standaarden en richtlijnen. Samen met je collega's van afdeling marketing en communicatie ben je dus verantwoordelijk voor aan alle verkoop gerelateerde communicatie marketing en public relations activiteiten. Je rapporteert in deze rol aan de Sales Director en hebt als team de ambitie om de transitie naar online marketing te versnellen.

 

Je profiel
Als (Senior) Marketing & Communication Officer kun je goed zelfstandig werken maar ben jij bovenal een echte teamplayer pur sang! Jij weet als geen ander de weg binnen de organisatie te vinden en communiceert gemakkelijk op verschillende niveaus. Je durft initiatief te nemen en de MarCom afdeling op een representatieve manier te vertegenwoordigen. Je beschikt over een creatieve geest en bent in staat om (concept) ideeën snel te vertalen naar praktijkgerichte acties of activiteiten. Je hebt affiniteit met techniek en/of de agrarische sector. Relevante werkervaring binnen dezelfde of soortgelijke branche is een grote pre. Naast analytisch vermogen, beschik je tevens over een commerciële mind-set en weet je creatief in te spelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen die zich voordoen binnen het marketing-vak. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van Spaans of Portugees is een grote pre. Tevens ben je bij voorkeur in bezit van een HBO Marketing en Communicatie diploma of soortgelijk.

 

Aanbod en arbeidsvoorwaarden             
Wil je werken bij een Internationaal georiënteerde organisatie? Ben je op zoek naar ontwikkelingsmogelijkheden, collegialiteit, een aangename werksfeer, resultaatgerichtheid en indrukwekkende projecten? Dan is Van Aarsen super interessant voor jou. Want werken bij Van Aarsen is werken binnen een modern ingerichte organisatie. Het betreft een uitdagende positie binnen een innovatief bedrijf waarin open communicatie, hoge deskundigheid en ondernemerschap belangrijke cultuurwaarden zijn. De cultuur is open en samenwerking op alle niveaus staat centraal. Het bedenken, ontwikkelen en produceren van machines en hoogwaardige projecten gebeurt allemaal onder één dak. Dit maakt Van Aarsen tot een bedrijf waar je elke dag opnieuw direct kunt ervaren waar jouw inzet toe bijdraagt. Je persoonlijke en loopbaanontwikkeling staan centraal en er zijn volop mogelijkheden tot verdere groei.

Uiteraard wordt een marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden geboden waaronder 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen en de mogelijkheid om 1 dag per week thuis te werken.

 

Geïnteresseerd?
We werken voor deze positie samen met SD Worx Professionals.

Voor meer informatie over deze functie kan contact opgenomen worden met Petra Mullenders, Senior Consultant SD Worx Professionals bereikbaar via 06-11 47 96 42 of met Robbie Ververgaert, Consultant SD Worx Professionals bereikbaar via 06-83 77 49 48. Zij voeren gesprekken met in potentie voor de functie geschikte kandidaten. Vervolgens zal de kandidatuur van geschikte kandidaten aan de selectiecommissie van Van Aarsen worden gepresenteerd. Aansluitend zullen de gespreksronden plaatsvinden met de selectiecommissie.

Een competentieanalyse, referentieonderzoek alsmede een ontwikkelassessment kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.

Hebben wij jouw belangstelling gewekt? Dan nodigen wij je van harte uit om direct via onze website www.equipe-bv.nl op deze vacature te reageren middels een motivatiebrief en een op deze positie toegespitst Curriculum Vitae (klik op onderstaande link om direct te kunnen solliciteren).

Cookie policy Privacy statement Code of Conduct Extranet Heelderweg 11 6097EW Panheel The Netherlands +31 475 579 444