Customer Service Medewerker

Machine overview Process overview Total solutions Machine overview Process overview Total solutions Spare and wear parts Field Service Technical Support

Van Aarsen is een wereldwijd opererend familiebedrijf dat bekend staat als specialist op het gebied van procestechnologie in de mengvoerindustrie. Met meer dan 70 jaar ervaring heeft Van Aarsen een uitstekende reputatie op het gebied van het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van machines en kwaliteitsproducten om mengvoeders te produceren. Dit niet alleen door levering van hoogwaardige machines, maar ook door de realisatie van complete mengvoederfabrieken en hoogwaardige projecten. Vanuit de goed geoutilleerde vestiging in Panheel vinden met 160 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers alle activiteiten plaats die hiervoor noodzakelijk zijn.

Wij bevinden ons momenteel in een fase van verdere optimalisering, efficiencyverbetering en professionalisering. Dit betekent op alle gebieden optimale aandacht voor een doelgerichte benadering van klanten & prospects.

Om onze ambities en de verdere groei vorm te geven is de vraag naar focus op de technische en commerciële ontwikkeling in de operatie, inclusief KPI’s en het verder doorvoeren van vernieuwingen, automatisering en innovaties. De afdeling Technical Customer Service richt zich hierbij dagelijks op het bieden van klantgerichte service op internationaal niveau.                

Ben jij die energieke professional die onze organisatie en het Customer Service Team van Van Aarsen fulltime komt versterken?

De uitdaging

Je maakt onderdeel uit van de afdeling Technical Customer Service (TCS). Het inkomend telefoonverkeer en de ontvangst van bezoekers voor de gehele Van Aarsen organisatie in Panheel verloopt via TCS en jij fungeert daarin als primaire aanspreekpunt. Op een professionele en vriendelijke manier worden onze telefonische contacten te woord gestaan en eventueel doorverbonden met de juiste afdeling/collega.

Bezoekers van onze locatie worden professioneel en gastvriendelijk ontvangen en aangekondigd bij de desbetreffende afdeling/collega. Voor het overige deel van de functie ben je bezig met diverse uitvoerende werkzaamheden ten behoeve van de afdeling en organisatie zoals o.a. postbehandeling, voorbereiding van reizen (tickets – visa) en overige administratief- commercieel en organisatorische werkzaamheden.                                       

Je profiel

 

Aanbod en arbeidsvoorwaarden

Wil je werken bij een Internationaal georiënteerde organisatie? Ben je op zoek naar een bedrijf waar jouw persoonlijke en loopbaanontwikkeling centraal staat ? Een bedrijf met een aangename werksfeer, resultaatgerichte instelling en indrukwekkende projecten?  Dan is Van Aarsen super interessant voor jou. Werken bij Van Aarsen is werken binnen een modern ingerichte organisatie.

De functie betreft een dynamische frontoffice positie binnen een innovatief bedrijf waarin collegialiteit, open communicatie, hoge deskundigheid en ondernemerschap belangrijke cultuurwaarden zijn. De cultuur is open en samenwerking op alle niveaus staat centraal. Het bedenken, ontwikkelen en produceren van machines en hoogwaardige projecten gebeurt allemaal onder één dak. Dit maakt Van Aarsen tot een bedrijf waar je elke dag opnieuw direct kunt ervaren waar jouw inzet toe bijdraagt.

Uiteraard wordt een marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeids-voorwaarden geboden waaronder 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.

Voor meer informatie zie onze website: www.aarsen.com

 

Geïnteresseerd?

Dan horen we graag van je! Stuur je CV met motivatie naar hr@aarsen.com of bel voor meer informatie met Miranda Houben (Technical Customer Service-Teamleider) of per mail mho@aarsen.com.  Ons algemeen Tel.nr.: 00-31(0)475-579444

Let op: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Cookie policy Privacy statement Code of Conduct Extranet Heelderweg 11 6097EW Panheel The Netherlands +31 475 579 444