Conventioneel draaier

Machine overview Process overview Total solutions Machine overview Process overview Total solutions Spare and wear parts Field Service Technical Support

Heb jij een achtergrond in een technische omgeving en ervaring met het bedienen van conventionele, CNC en teach-in machines? Ben je een nauwkeurige vakman of vakvrouw die graag zelfstandig en in teamverband werkt? Dat komt dan goed uit want dan kunnen wij jouw expertise goed gebruiken!

Bij Van Aarsen, marktleider in de productie van machines en installaties voor de diervoederindustrie, zoeken wij momenteel een energieke en ervaren Conventioneel draaier. Wil je werken bij een internationaal georiënteerde organisatie? Ben je op zoek naar ontwikkelingsmogelijkheden, collegialiteit, een aangename werksfeer, resultaatgerichtheid en indrukwekkende projecten? Dan is Van Aarsen super interessant voor jou.

Werken bij Van Aarsen is werken binnen een modern ingerichte en goed gefaciliteerde organisatie. In Panheel werken we dagelijks met zo’n 160 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers aan de beste oplossingen voor onze klanten. Onze cultuur is open en samenwerking op alle niveaus staat centraal. Het bedenken, ontwikkelen en produceren van machines en hoogwaardige projecten gebeurt allemaal onder één dak. Dit maakt Van Aarsen tot een bedrijf waar je elke dag opnieuw direct kunt ervaren waar jouw inzet toe bijdraagt. 


Dit jaar vieren we ons 75-jarig jubileum, een perfect moment om samen verder te groeien en te innoveren. Zoals je ziet hebben we niet alleen een rijke geschiedenis, maar ook ambitieuze doelen. Je persoonlijke en loopbaanontwikkeling staan centraal en er zijn volop mogelijkheden tot verdere groei. Wil je graag groeien en in jouw toekomst investeren? Dat kan bij Van Aarsen. Liever jouw werk perfectioneren en best of the best worden? Ook dat kan.

Kortom, bij Van Aarsen krijg je niet alleen een baan, maar een carrière met groeiperspectieven in een internationaal opererend familiebedrijf.

 

Wat ga je doen als Conventioneel draaier?

Jouw kennis van processen is voor ons van waarde en deze breng je in de praktijk bij een hoogwaardige, productietechnische omgeving. Onze machinale afdeling is erg belangrijk voor ons productieproces. In deze belangrijke rol ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig instellen, bedienen en onderhouden van conventionele, CNC en teach-in machines. Deze dagelijkse uidagende werkzaamheden mag je bij ons gaan uitvoeren:

Ben jij klaar voor deze mooie uitdaging?

Wij zijn op zoek naar een Machinaal Operator die zich idealiter herkent in het volgende profiel. 

Waarom kiezen voor Van Aarsen?

Bij Van Aarsen krijg je de kans om je talenten te ontplooien in een inspirerende omgeving. Wij hebben jou namelijk veel te bieden. Denk hierbij onder andere aan:

Vandaag start jouw nieuwe baan!

Hebben we je interesse gewekt en ben jij de Conventioneel draaier die wij zoeken? Wacht niet langer en grijp deze kans om deel uit te maken van het succesvolle team bij Van Aarsen. Solliciteer vandaag nog en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan onze groei en innovatie.

Voldoe je niet 100% aan het door ons gezochte profiel? Ook dan nodigen we je uit om toch te solliciteren. Want persoonlijkheid en motivatie vinden we ook erg belangrijk.

Eenvoudig solliciteren doe je hier!

Solliciteer!
Cookie policy Privacy statement Code of Conduct Extranet Heelderweg 11 6097EW Panheel The Netherlands +31 475 579 444